en trosa i spetsmodell

Liten update: Bowlingen gick oväntat bra, kom upp till 4 strike. Jag och Lunkan var ett mycket bra team! Det vinnande laget var Lisa och Cissi! Tacotallriken på dallas var väldigt god och kvällen har varit super med laget! JAJAMEN!

Nu är det dags att sova för mig så jag förhoppningsvis sover bort min huvudvärk..

talking to the moon



Oj bloggtorka igen..men vad gör man?
Trött som tusan har jag varit idag och vet inte varför men det är bara att tagga om för ikväll blir det middag på dallas med laget sen bowling, jag som är obra i bowling kommer väl vara utsedd som den sämsta bowlaren? Eller så får min syster bli utsedd till det, ingen av oss är bra på det så ( förlåt elin men sanningen svider..)

NU>plugga inför provet imorgon
SEN> träna>duschen>dallas>bowling

Ha en bra kväll!♥

ibland kan man inte rädda situationen

ikväll blire att ta det lugnt! Har haft ett pass på 360 idag och fick veta att jag får börja vara med på träningarna nu i 10 dagar och se hur det känns, dock bara någon övning som är ganska lugn..men aja det är ju bättre än inget!

Förkylningen fortsätter, snuva och hosta men jag vill ändå träna ikväll så vi får se om jag får låna elins träningsskiva och träna mage,rygg och ben i 17 min!
För övrigt har jag sovmorgon imorgon, onsdag och torsdag och ledig fredag! tummen upp

jag älskar min sebastian lindgren♥

ribba eller stolpe?


men sommar är endå alltid bäst

Efter en dag på skotern med pojkvännen och en gomiddag sitter jag och ser hockeyn och mår bara bra♥! En syster som skriker när det blir nära att det blir mål och en pappa som sitter och gapar för att domaren är dållig, eller sämst kanske, det är ju ingen annan än Sören persson som är domaren för dagens match mellan skellefteå-Luleå..

Snart ska jag duscha sen ta cykeln till konsum och köpa gooodis sen mot sebbe igen:) Det blir en sebbehelg i helgen och det klagar jag inte alls på!♥

försten till kvarn


Älskar denna hudkräm man blir så len i ansiktet. Tuben innehåller 75 ml och kostar ca 20:- och burken innehåller 200 ml och kostar ca 30:- hur värt som helst finns på H&M! REKOMENDERAS

Ge mig sommarvärme, det är du skyldig mig!


fick ingen klimp



Att en dag kan gå från att vara så planerad till att inget blir av..Hela morgonen packade man ner ton med kläder, varm choklad och fika. Sen när man har gått halvvägs till bussen får man höra att det inte blir något isvak för det var för kallt, jahap tänkte man då har jag packat i onödan..fast vi har ju ändå skridskor nu på morgonen. Jo tjena..när man står och väntar på bussen så är det inte skridskor heller! Så, inge skridskor, ingen spanska(läraren var sjuk) ingen redovisning på svenskan. Så gick med en jättetung bag på stan i 2h..men sebbe räddade mig när han kom för då tog han hand om min väska!:) Tränade på 360 idag med, och det gick bra. Fick åka hem med sebbe också men han själv som chaufför! Han var jätteduktigt!

360

Då var det första träningspasset över. Att inte träna på över två månader ger resultat...och inte ett bra ett! Helt slut.
Men ska troligtvis dit på torsdag också efter jag har isvakat med klassen..vilken chock jag kommer att få! Lederna kommer vara is!!
Men nu ska jag ta och se vänner/oth sen sova♥

It's nothing you could change It's nothing you could hide

Skolan rullade på som vanligt idag och jag ska inte klaga alls! Engelskan är gjord och en liten förändring i rummet har också hänt, eller ja..en lampa har flyttats till en ny plats.
Imorgon är det skola till 14.00 för min del för jag har min första rehabträning imorgon 14.30! Det blir nog hur bra som helst! Jag har världens träningssug just nu så innan jag går och lägger mig ska jag träna magen-ryggen-armarna-rumpan-benen, jag typ allt då?

Då vet ni det, snart är det halv åtta hos mig som jag och mormin ska se!


saknar min bästa vän..♥

far from home



Igår blev det firande av Stinas 18 års fyllande hemma hos sara med gomiddag och massa prat! Sen mot halv ett tog jag mitt pick och pack och gick på en prommis hem i kylan.
Ikväll bjuder pojkvännen på bio och jag tror vi skulle se meet the parents little fockers, det blir nog bra det.

pigelin

Imorgon blir det skolan iallafall, nu är jag så less på att vara hemma och bara göra ingenting. Så blir det.
Har inte så mycket mer att säga nu.

gaaahh

2011 är verkligen inte mitt år. Det har inte ens gått två fulla veckor utav det nya året och jag har redan åkt på halssfluss och MAGSJUKA!!! jominsann, det åkte jag på inatt. 2011 kan ta sig!!!!!

Don't you cry tonight


Här sitter jag som vanligt, osminkad, mjukis och en toffs mitt på huvudet. Har skrivit lite på svenskan men jag har även hittat skön musik av Ross Copperman! Men nu minna vänner ska jag följa min systers råd och läsa boken ovan, nämligen Skadad av Cathy Glass. Den ska nämligen vara bra så vi får se vad jag tycker om den!

Lev & må

you made my day

Dagen blev inte så lyckad för min del, men min sebbe räddade mig från det tråkiga och bjöd hem mig till sig! Och kvällen blev en kanon avslutning på lovet!:D tack babe ;)♥
Nu ska jag lägga knoppen på kudden och försöka sova, nu börjar allvaret om igen. Uppstigning 06.30...

lite bilder från i fredags


make my dayyy

När man inte får någon sömn på natten blir inte dagen så kul heller. Det blir en amanda som blir sur för minsta lilla och bara sitter och tycker synd om sig själv. Så idag hatar jag söndagar! Idag kommer det inte bli mycket som blir gjort, bara sitta vid datorn och tvn och invänta en skoldag imorgon. För övrigt så sitter cia på flyget ner till götet nu, gör inte så jag blir på bättre humör precis.

Nu ska jag sluta tjura, eller ni ska slippa höra mer om min dåliga dag nu.

mat och fikaför hela slanten

Fredag- Vaknade jag hos baby, sen tog jag mitt pick och pack hem till mitt hus för att göra mig iordning för en middag ute på stan med Angelica och Cia, det blev gomiddag på kriti! Sen for vi hem till cia och gjorde efterrätt, glassofour (eller vad de nu heter) mycket gott,  hela kvällen var jag!

Lördag- Åkte bil in till stan för en fika med spanskatrion på lilla marie. Det blev en hallonsoda och en kladdkaka som var den godaste jag smakat i mina 17 år på jorden. Sen vad som händer ikväll får ödet avgöra!

Bilder från fredag kommer inom kort!

Face body hands

Idag känns det ännu bättre i både kropp och själ! Hade snälla föräldrar som skjutsade mig till edda idag♥  Så jag var på edda från 12.00-16.20 typ och såg fotbollscup, riktigt kul faktist sen fick jag träffa sanna också vilket var trevligt!
Sen började kurra lite i kistan så då gick vi ner till cafeterian på edda och köpte oss mat och då köpte jag mig en kycklingmacka..trodde jag iallafall. När man börjar äta så börjar jag fundera vars kycklingen var så jag öppnar upp mackan..finner ingen kyckling utan kyckligen var som puré som dom hade smörat på. Mums, så jag åt en macka, sallad tomat gurka och rödlök och ROSTAD LÖK, snacka om lökig macka! Fy inte gott...40kr i sjön.

Nu har jag inte mycket mer att säga

wat

Efter två dagar med penicillin så mår jag tusen gånger bättre! Vilktet underverk det gör alltså.
Så nu känner jag knappt av det alls, och febern är borta och nästan all värk i kroppen men jag tror att värken kommer eftersom jag har legat så mycket i soffan dom här dagarna. Men tyvärr har jag noll energi i kroppen, att gå från rummet till köket gör mig helt slut..
Jag hoppas jag har orken att fara till edda imorgon och se sunnanåcupen klockan 12.00 med sanna! Så vi får väl se om jag tar mig till bussen det vill säga!

Nu ska jag slå igång ett eller tre avsnitt av vänner! Tjingeling

Är det karma eller vadå?

Visst är det bara för sorgligt..hösten/vintern-10 har jag bara varit skadad och sjuk så då har jag sagt till mig att nästa år ska jag vara frisk och de ska vara min säsong då. Amanda du klarade dig iallafall i två dagar. Nu ligger jag här och har feber, och halsfluss, GOTT NYTT ÅR AMANDA...
så imorgon
-ringa vårdcentralen och få en tid
- ringa 360 och avboka min rehabtid  (gick inte att avboka på datorn..)


Nyårsafton








tack alla som medverkade!

RSS 2.0