19.00

typ såhär glad är ju just precis nu!

Ursäkta min frånvaro men internet har inte velat funka! Så pappa ringer hem till mig just när jag står och lagar min tomtegröt och säger att jag ska ringa datakillen så självklart ringer jag honom och ska berätta om mitt problem men självklart så ska ju internet funka, är det inte bara såååå typiskt!? Så jag kände mig typ rätt så efterbliven när jag pratade med honom, låt oss säga att jag inte är kungen på datorer precis! Men glad som jag är nu så funkar internet!

friends with benefits

Nu är jag tillbaka igen, fjällen var en upplevelse jag sent glömmer, tält som går sönder, i stor sätt alla drömde om att bli räddade från stormen osv men jag lever än idag!
Helgen har spenderats med pojkvännen vilket gillas starkt♥ Kalas och middag på nordanå har jag hunnit med idag, myspys!
NU ska jag se bridesmaids, ha en fortsatt trevlig kväll!

följ pappadaniels råd, bli inte gravid

Det mesta är packat och maten är handlad så nu är jag redo för fyra dagar i fjällen!
Kommer hem på torsdagskväll, så skriver troligast på fredag eller senare vi får helt enkelt se!
Ha det så bra här hemma och tänk på oss alla som är i fjällen där det är kallt och regnigt!!!:D

we are the world

Det blev en impulsfest igår och jag tror aldrig jag har gjort mig klar så fort som jag gjorde igår! 20 minuter!? fick ett sms av sebbe att han skulle komma på tjugo minuter så då var det bara att skynda sig!
Idag är det dags för att planera vad man ska ha med sig till hemavan, för måndag börjar närma sig sen får vi se vad kvällen bjuder på!

Let me drink my coffee and no one will get hurt

Det blev stan efter skolan med mamma så en blåbärspaj och en pepsi fick jag i mig och en beige halsduk i en veromodapåse hem! Förövrigt så har jag äntligen fått min klänning från nelly och den passade som tur var!
Imorgon är det skola till 15.50 sen stannar jag i stan för lite träning sen kommer pappsen till stan för att köpa en ny fjällväska som ska användas nästa veckan i hemavan (vägrar använda den jag hade på vårvandringen!!!!)

den anala fasen

taggade tjejer för en vecka sedan i burvik

Boka flygbiljett tur&retur till stockholm, mysa med seb, vedstapling, pizza. Ja så såg ungefär min dag och kväll ut igår. Idag är det psykologiplugg prio1..prov imorgon. Påtal om imorgon så ska vi tjejer(jag, frida, alice, sanna och lova)fara till kanotudden imorgon efter skolan och välta med kanoter så vi är väl förberedda inför stockholmsrutten.

19.30

bild tagen från saandral.blogg.se
Jag är egentligen inget fan av att festa på fredagar..långa skoldagar + sena kvällar. Men gårkvällen blev väldigt lyckad! Förfest "i Signes höghus" där det blev tårta, sång och vuxendricka senare bar det av till toxic där ungefär hela skellefteå var? Efter ettsnåret så sa kroppen ifrån och pappajan fick komma med bilen och hämta upp seb och jag. Fyllemat hemma hos mig blev det och massa prat in på morgonkvissten.
Gräsmattan växer ju fortfarande så det var bara att klippa den idag med ett leende på läpparna.
Ikväll blir det mys hemma hos babe♥

Spfl2a vs Spfl3a

Skolan gick fort som vanligt? Alice har även pratat till sig en sponsor till vårat projektarbete, tack alice!♥
Har även fått 2 st blöjor av mamma angelica som jag ska ha på min babyborn imorgon, jag ska nämligen demonstrera hur man byter blöja på en bebis..kan bli spännande! Ikväll blir det andra bullar,  klassen ska nämligen ut och skrämma 2orna som är ute i skogen på vitberget och orienterar.
Så jag är väl hemma någongång inatt...kul dag imorgon.NEJ!

lite sugen kanske?


bulletproof

Oj bloggtorka..men i helgen har jag bara tagit det lugnt med pojkvännen min♥
Idag har jag iallafall köpt förköp till toxic så det blir utgång på fredag!
Imorgon blir det skola till 13.00 sen drar jag frida, alice, sanna och lova till burvik för att göra lite saker till projektarbetet. Bl.a paddla lite kanot och prova spritköket osv.
Juste jag skulle ju berätta vad vi skulle göra för projektarbete, vi ska iallafall till stockholm den 7oktober och padda kajak i tre dagar, samt tälta!

RSS 2.0