jag föll för frestelsen

nu återstår det att se om det fungerar!

det förflutna borde stanna i det förflutna

jag och alice för ca 2 år sen?

Efter ett avklarat kapitel i historan börjar jag genast med ett annat, revolutionerna handlar det om nu! Efter ha skrivit en sida så tycker jag att jag förtjänar att ta ledigt nu ett tag, och det är precis det jag ska göra! Lägga mig i soffan och se massa skit på tvn! Det är så det ska vara!

vad är empirism?

nu sitter jag här med min andra kopp kaffe för dagen och pluggar historia..eller pluggar och pluggar försöker! Ikväll blir det tvmys med mamma♥ den som dräper ska vi såklart se, men ha en bra kväll!

18.29

skola> hem och plugga historia..typ så har min dag sett ut idag. Känner en klump i magen, känns som om det är bara tentor och prov dom kommande veckorna..det är typ samma klump man hade i magen som när man var tvungen att läsa doktor glas!

19.45

denna krans sitter så fint nu på min röda dörr!

Skyltsöndagen gick hur bra som helst, allt blev sålt och pengarna rullade in! Med andra ord, en lyckad försäljning! Det var ju tänkt att jag frida och sanna skulle plugga lite historia idag..men icket, pratet tog över! Mina jeans blev uthämtade idag och jag älskar dom!!
Just nu har jag världens sug för att träna och springa...men det får vi ta när knäet har lidit färdigt!

23.33

Dags för lite dh sen börjar jag rulla mot sängen, sovgott alla!♥

hellre mycket av allt än lite av varje


bild tagen från Ida

Knäet är skadat, som sagt jag gillar inte plintar och kommer aldrig göra det heller! Igår så hade vi en överraskningsfest för Amanda hemma hos Lova, riktigt trevligt! Men när det blev utgång blev det hemgång för min del..halta lotta och dans är inte som handen i handsken precis..men då for jag hem till älsklingen och myste vidare med honom! Idag har jag gjort klart det sista inför skyltsöndagen som är i morgon!

vad är knepet?

Teatern var bra och väldigt berörande jag tror inte jag behöver säga mer än så.
Efter 5 timmars bakande och tillagning av knäck så är jag äntligen klar och jag är så fruktansvärt trött just nu att jag skulle somna om jag tog det lugnt..och för att stoppa tröttheten så fortsätter jag med lite skoljobb, skoljobb som man har skjuit upp alldeles för länge nu..så idrottsuppgiften, here I come!

21.33

Man kan väl säga att dagen i stort sätt såg likadan ut idag som igår!
Imorgon är det sovmorgon till 09.20 och då ska vi se unghästens teater (heter dom så?) sen slutar vi vid 11.30, mumma! Så då blir det att springa in på ica och köpa saffran för då ska det bli bullbak i största hugg! Sen ska jag även vara en snäll dotter och hjälpa mamma att tömma köket lite!
klickade faktiskt hem dessa byxor precis, hoppas de sitter lika fint på!

Somliga går med trasiga skor säg vad beror det på gud fader som i himmelen bor kansken vill ha det så.

en bild på alice och göte!
Inte så värd skoldag enligt mig idag alls, hängde på coop till 11.30 sen var det "historia" eller man kanske kan säga att man hörde halva klassen protestera mot hans?..
Sen var det dags för att samla in lite material till skyltsöndagen som är på söndag, kom och köp av oss! Sen drog jag för ett träningspass på 360 och sen när man har tränat klart och ska in i sitt skåp så ser man att någon har satt ett lås på mitt skåp så jag inte kom in i skåpet? hmm...någon blev ett lås fattigare!
Ikväll blir det att se som vanligt den som dräper på fyran klockan 21.00! Får inte missas!

söndag

Ja då var det åter igen söndag..skulle gärna ha helg en eller två dagar till men. Igår blev det gymet igen!? ojojjo jg har som hamnat i en fas i livet att jag vill träna..(haha)60 minuter på löpbandet blev det iallafall och jag känner mig stolt! Sen blev det middag med sebbe och alexander sen blev det bio. Jag kan som inte bestäma mig om jag tycker att breaking dawn var bra eller dålig..
Ikväll blir det iallafall filmmys med familjen och jag tror att Unknown står först på listan!
Nu håller köket på att rivas pö om pö, längtar tills nya köket kommer!

ja ibland måste man ju gå dit..

kom hem nu..
Att känna sig såhär trött en fredagskväll känns ju inte superkul men ibland måste man lyssna på kroppen och ta det lugnt! Så det blir väl hemmamys framför tv och kanske se idol eller något!
Imorgon får vi se om jag orkar ta mig till 360 för ett träningspass eller om jag tar en ledig dag, sen blir det bio med sebbe och jag antar att alla fattar vilken film vi ska se?

23.01

Då var gymkortet köpt och jag hoppas att jag kommer använda det flitigt! Så imorgon tar jag ett pass på gymet efter skolan, och jag får inte glömma att köpa med mig mat till nationella på torsdag!
NU ska jag se klart desperate housewives sen sova!

tillslut så!

Imorgon tar jag tummen ur och köper ett gymkort på 360! Måste verkligen komma i form igen!
Så imorgon blir det skola>möte med PA100>utvecklingssamtal>träna!

söndag

Sålt fika på innebandy match och snart väntas det tacos hemma hos mormor och morfar! Ha en bra farsdag alla pappor ute i världen!

Den som väntar på något gott, väntar alldeles för länge

jag som trodde att dessa skulle bli mina..men icket! Har väntat i flera veckor nu men storleken tar ju slut snabbare än blixten själv..byebye Rihanna coated jeans..

novembermörkret

jag blev på ett sådant myshumör så jag tände lite ljus och satte igång desperate housewives. En promenad har jag också hunnit med idag och även tryckt i mig en smörgåstårtebit  (man måste bara älskar när ens syster kommer hem med smörgåstårta till familjen) samt myst med pojkvännen♥

I'm not ready

Kortdag idag, endast samhälls på schemat! Sen måste jag bara berätta att jag var ute och sprang igår och idag har jag träningsvärk som heter duga men jag har hellre träningsvärk än att ha talet imorgon..jag kommer att skaka som ett asplöv men vad gör det om tusen år? Ja det beror väl på hur resten av talet går, men det återstår att se!

Mindfuck

Första dagen efter lovet och det känns tungt som vanligt men det är väl inte så konstigt med tanke på att sömntimmarna var få inatt! Talet är faktist nästan klart, om det är bra återstår att se till på torsdag då det är dagen med det stora D:et, ska nämligen hålla tal i 5 minuter, jäkla nationella..men man kan ju se positivt på det, det är ju iallafall på svenska!

RSS 2.0