So how come when I reach out my finger It feels like more than distance between us


Jag och Alice Engman förra nyårs

Oj jag är verkligen dålig på att blogga känner jag..
Idag vaknade jag upp hos familjen Lindgren, lika trevligt varje gång♥, åt en lunch sen blev det bytning i smådjurens villa. Sen fick dom ett bad på köpet så nu luktar dom hyffsat gott ändå!
Kebab fick jag till middag sen tog jag på mig vinterkläder och gick mot konsum för att inhandla maten som vi ska äta imorgon hos cia! Jag kan berätta mer om vad vi ska göra imorgon i morgon för nu ska jag se JVM

Julafton/juldagen

Julaftonen var lung, bara med släkten. Dock inte med småkusinerna men.. Jag orkar inte skriva allt jag fick utan jag kan bara säga att jag blev nöjd över det jag fick!
Idag har jag slappat hela dagen i soffan, sett på animal planet halva dagen typ: Gorillaskolan. Jag tror alla barn har någongång i livet velat ha en apa!

Imorgon på annandagen far jag upp till luleå för att besöka mina småkusiner, det årliga besöket kan man säga!
Nu ska jag fortsätta se fångarna på fortet

Tack för julklappen älskling♥


I väntan på dig






äntligen är jullovet här

Efter att förlora i semifinalen i DCcupen så tog jag och cia en lunch på stan eftersom hon äntligen har kommit hem igen! Sen for jag vidare mot 360 för att träffa CG, fick iallafall veta att jag inte får träna på en månad och jag ska ha rehabiliteringsträning med honom den 3 januari och framåt...bra med rehab mindre bra eftersom jag inte får träna innebandy..det är fasiken inte läge nu, de är aldrig läge!!!

Ikväll ska jag vara med älsklingen och då är de julklappsbyte som gäller♥

en liten fundering..

Är det bara jag som har en fobi mot att luta huvudet mot huvudstödet på bussar? För jag får en känsla av att det kryllar av hårlöss på stödet..men jag vet ju att de kan inte sitta hårlöss där eftersom att dom vill ha värme men ändå..

Är jag ensam om att känna så eller har jag någon fler där ute som känner likadant?

Vi gillar SPFL2a

Att börja dagen med att försova sig 45 minuter är inget att hänga upp i julgranen precis, då vet man att dagen kommer bli skit. Men serru så blev det inte alls. De började med att pappa skjutsade mig till bussen så jag slapp ploga mig genom alla snö som plogbilen vägrar ploga bort från vägen!! Sen gick vi tjejer igenom introt som vi ska göra imorgon på dundercupen sen får man veta att våran lärare är borta så vi hade varken svenska eller engelska vilket resulterade att vi fick sluta klockan 10.00! Så då tog man en lunch på subway med emma och sanna!

Nu ligger jag i sängen och ska skriva en recension på filmen och boken I taket lyser stjärnorna och de ska jag fortsätta med nu!

19 december

Jag känner att jag har bloggtorka i veckan.
Kom hem för ett tag sen från sebbes mormor där vi åt julbord och spelade spel. Riktigt mysigt!
Sen snöar de ju en hel del i skellefteå, typ skottat bort 3 dm hög snö på uppfarten..

Idag har jag och min älskade sebastian varit tillsammans i 2½ år♥♥
De bästa 2½ åren i mitt liv och det kommer bli fler!

Classis

Sov hos älsklingen inatt! Myspys♥. Vi hade också en filmkväll igår och vi såg Devil, jag tycker den var jättebra!:) eller som Sanna sa: en skräckfilm kan vara bra eller så är den jättedålig, finns inget mittimellan.
Luciatåg var de på a-torp också, jättefint!
Ikväll ska jag på träningen och skjuta med min klubba osv..bättre än inget iallafall.


Cleas-Göran

Fått en tid hos Cleas-Göran som jobbar på 360. Han ska få kolla på mina benhinnor och se vad som ser galet ut, eller fel kanske. Tiden är onsdag den 22 december!

Snälla tomten!


shopping




En julklapp och 3 tröjor rikare!

Mitt namn är Bruce. Hallå Brus

Imorgon blir de att shoppa julklappar, skulle inte skada att hitta lite kläder också!
Någonting har lagt sig fel i min nacke, det stårlar längs hela vänster sida...skit nu skulle de väl inte förvåna mig om jag vaknar med nackspärr eller nåtot sådant kult.
Nu>se vänner sen sova.
lägger inte upp någon bild för blogg.se samarbetar inte med mig ikväll!

the city

Det har inte varit min dag idag, bara varit sur och trött! Och att man för dålig lunch gör de hela inte bättre.
För övrigt så blir jag galen på korkarna på drickorna! Man får typ nervskador när man ska öppna en flaska!

Ikväll får vi se vad som händer, kanske se idolfinalen? men först ska jag se herrarna spela innebandy på tvn.

update

skolan idag var bara allmänt jobbig. Sen drog jag, frida, sanna och amandaN in till stan för att kolla på lite julklappar.Har inte bestämt mig för vilken jag ska köpa än men de kommer! Sen for jag och klippte mig, en förfräscning kan man säga och jag fick en lyxinpackning i håret och nu har jag hår som är lent som en babystjärt!:D F, S, A blev lite övervänt på mig så dom gick till frisörerna och väntade på att jag skulle bli klar sen begav vi oss mot dallas för en tacotallrik! Sen traskade vi vidare till edda(vi=jag och sanna) för att se match!


fy vad de ser ut, men gud så de smakar!

detta är inte mitt år


jaa såhär kommer de fortsätta den här veckan. En påse fylld med snö inlindad i en handduk som ska sättas mot mina benhinnor. Ett tips från Ove, hoppas de hjälper lite iaf. De måste bli bättre för jag har inte tänkt vila i 3 månader!!!!

Nkaprov imorgon, lycka till Amanda!

Det sprider sig sa mannen som pissade i fläkten

En vecka senare? Nej men jag har bara inte haft någon tid/lust att blogga faktist. Men jag får göra ett försök.
I helgen har jag varit med med älskling♥♥ och även hunnit med ett kalas ikväll. Min bror fyllde 16år i torsdags så ikväll kom släkten och grattade lite smått sådär.

Vad kan jag mer säga? Att jag längtar mer än mest till jullovet och att jag är så skolless. Har bara redovisning imorgon, prov på tisdag och en svenskagrej kvar nu!

Jag önskar att jag inte hade en glugg!Tomten, ge mig en tandläkare som kan fixa min glugg i julklapp

RSS 2.0