städa städa städa, alla gillar att städa!

Städat har jag gjort hela dagen så nu är fönstren putsade, sängkläderna bytta och golven skiner! Ikväll blir det att chilla @ cias place med tv och massa mys! Ha en bra måndagskväll alla!♥

just for one day

Äntligen är cia hemma i skellefteå så många dagar ska spenderas med henne♥ Igår blev det utgång med ursvikentjejerna på mollys så det blev en riktigt lyckad kväll! Sen har man ju världens bästa pojkvän som hämtar mig också!!!!
Ikväll blir det mys i sängen med lite non stop och desperate housewives! Gillas

Tack för chokladbollen lillebror


mmmmm, smör är jättegott..

angel of the death

Ett par svarta vingar har klickats hem och utklädnaden inför halloween känns hyffsat spikat!
För övrigt så vill jag bara säga att jag mer än gärna vill ha lov nu! Men jag får vänta tills på fredag och då kommer efterlängtade Cia hem!♥

18.08

I mitt huvud just nu är det typ mos? Så nu ska jag slappa i soffan hela kvällen och invänta helgen, kunde inte låta bättre faktist. Juste ska kanske berätta att jag klippte mig igår och inhandlade denna orange tröjan och västen, så efter idag känner jag mig som tjejen med den orange tröjan.

17.07

jag i denna stund
Spenderade natten hemma hos älsklingen i natt♥ Och skolan gick som fort ändå? Det som gjorde min dag var att jag hade alla rätt på nutidskrysset på samhällsen, vilket INTE är vanligt!! Påtal om något helt annat, jag är sååå sugen på att shoppa kläder!! Det bara pirrar i mina fingrar!
NU ska jag fortsätta med min idrottsfördjupning...

hemma igen

Äntligen hemma från stockholm. Men det har varit hue kul som helst!! Vi hade en plan hur allt skulle gå till nere på Ingmarsö men låt oss säga att det absolut inte gick som vi trodde. Till att börja med att glömma tältet på Cindurella är ju inte jättebra!! Men ack så mycket vi fick skratta till det! Tjejer ni har skapat ett minne med mig som jag sent kommer glömma!♥ Nu ska jag försöka göra lite skoljobb men mitt huvud och kropp säger bara emot mig, kanske man ska ta sig en tupplur eller två?

Norrlänningarna åker söderut

Då var väskan packad åter igen! Imorgon bär det av till stockholm. Hemma måndagkväll. Vi hörs då. Hejdå skellefteå

krona, jag vinner och klave, du förlorar

typ exakt sådär såg bullen jag åt nyss!

Jag tror inte jag har någon aggression kvar i kroppen, jag tror jag lämnade allt i ringen. Jag har insett att kickboxning är ingenting för mig, är alldeles för mesig för den sporten men ack så kul det var! kanske inte lika kul för sebbe som för mig men, jag var då alldeles slut när vi var klara! Fast handlederna ömmade en aning så var matteboken ändå tvungen att komma fram. Efter 2 h slit med matten så kommer mamma och pappa hem med bullar, det är ju trotts allt kanelbullens dag idag!
Nu ropar mamma att kaffe är klart så jag måste nog rusa till rummet för att få mig en slurk!

I need a dollar

Internet är nu fixat, det var en sladd som var knasig och låt oss säga att vi var inte ensamma om att ha haft detta problem..men nu är det löst! Psykologitentan är så gott som klar och det känns inte helt fel! Typ första gången i mitt liv jag gör något direkt, eller i bra tid!
Imorgon är det skola till 12.55 eller nått sånt, sen blir det att planera det sista inför stockholmsresan sen drar jag mot hälsostudion för att köra ett pass kickboxning med sebbe, hoppas han inte kör för hårt med mig! Skriver väl imorgon, om jag överlever det vill säga!

it's raining men

kajakvältningen gick bra och vi lever fortfarande, så ingen drunknade!
Nu sitter jag här och har lite ångest..måste skriva på min psykologitenta. Det är bara att bita i det sura äpplet, men egentligen vill man ju bara ha en mysardag idag när det regnar såhär..men plikten kallar!

what comes around goes around

Glädjen varade inte länge..internet är coco igen..så ett samtal till datakillen blev det igen, men denna gång var det pappaJan som pratade!
Idag blev det en tripp till stan med seb som skulle hitta en jacka..inget fynd blev det så då for vi och såg innebandy på edda istället! Ikväll får vi se vad som händer och imorgon är det PA100 som ska till örjans för att välta med kajaker igen! Taggade inför stockholm, för på fredag då gäller det!

RSS 2.0