iittala

En dag på edda har de varit idag. Den matchen jag spelade slutade 2-2 och våran andra match som jag inte spelade slutade 4-5, inte rättvist men.

Känner mig bara allmänt deppad idag. Så jag ska nog sluta skriva så jag inte deppar ner någon annan.

JÄTTEBRA FILM!!


blåtand

Nu har jag sett lillen och jag är störtkär i honom! :)hans virvel på rumpan och hans frissiga morrhår. Har tagit bilder på honom men jag måste bara få dom över till datorn bara. problemet är att jag vet itne vars sladden till datorn är så jag kan inte lägga över dom på de viset. Min sista chans är att aktivera bluetooth på datorn som jag inte vet hur. Ska höra med pojkvännen min! Påtal om sebbe så sov jag hos honom inatt, alltid bra!

kan de inte sluta snöa nu!?

Blir de en Leffe2?


Jahap, då har Leffe fått sig en rumskamrat. En liten varelse som rymms i en hand som är brun och vit. Tyvärr har han inte fått något namn än men de kommer väl snart!:) så sebbe om du ser detta så är vi hos dig för här ska de kollas in marsvin.
Annars då, nä har gjort bort en engelskaredovisning som handlade om de svenska klimaten och naturen. Slutade 12.30 och for hem och pluggade lite inför NkBprovet imorgon som handlar om kolföreningar och matspjälkningen.
Ikväll blir de träning!

Climate/nature


en bild på min och sebbe för typ 2 år och 28 månader sen..♥

En skoldag från 08.30-13.00 avslutades med ett litet gympass på edda med häger! Så jag hoppas jag har träningsvärk imorgon så jag vet att de har tagit något! Efter en dusch var de bara att ge sig ut i snövädret och blåsten och gå mot bussen. Vem tror ni kör förbi då? Jo min underbara mamma, så jag fick åka med henne hem!

Kvällen har bestått av lite plugg & läsning samt sett hockey på tvn!
Nu ska jag läsa lite till och se några vänner avsnitt och förhoppningsvis prata med min älskling!♥

BESTÄLLD!


TJOHO
Så de blir förhoppningsvis min nyårsklänning!

Sugen på denna

499:-


ananas

Att börja 09.10 och sluta 11.50 är inte fel en måndag som denna. Har käkat en sallad till lunch vilken var underbart gott! Nu ska jag ligga och dega i soffan och förhoppningsvis får slumra till! Ikväll är de träning 19.00-20.30.

punkt

kul kväll? nej. Ont i skallen. Nu ska jag se tv. Hejdå

mandariner


Efter att ha tränat, duschat och käkat sitter jag här i soffan i mysdress och äter satsumas!
Träningen gick väl helt okej med tanke på att de var hur halt som helst på golvet! tur att Ove har lovat oss att vi inte ska vara på campus igen!!
Ikväll får vi se vad som händer, inga planer än så läänge iallafall!

lördag

Idag- vaknat hos sebbe, käkat lite bulldeg♥och sett match på koppar.
Ikväll- ingen aning?
Nu- maaaaat!

fin

BED HEAD


Skolan flöt på idag, skönt de! Efter skolan drog jag in till stan för att köpa lite saker bland annat schampoo och blasam från Karma för 249:-. Hoppas de var värt de! :)
Ikväll blir de sebbe, vi firar faktist 29 månader idag♥

Paradise hotel nu!


i taket lyser stjärnorna

Idag höll jag och sanna i gympalektionen..ojojoj säger jag bara. De är inte lätt! Men vi klarade de iallafall. Fick sluta 12.45 idag och de var underbart, fast jag hade utvecklingssamtal men de gick då så bra så.
Ikväll ska jag se hockey och paradise hotel! En tvkväll ikväll med, men de gillas♥
Men före de ska jag läsa min bok, i taket lyser stjärnorna.
Imorgon blir de skola>stan och köpa lite saker>hem>sebbe!:)
förressten..hittade ett par jättesnygga skor idag för 1195kr..de sved en aning.

!

Nu är jag så LESS!

1 2 3


Proven är gjorda och Amanda är glad..och trött men de är över nu! De blev inte att gymma idag efter skolan, hade matteprovet så sent..men vi får ta de nån annan dag. Men jag firade på annat sätt, kom hem och ser att mamma bakat bullar!! Så de blev att jag mumsade i mig en bulle efter maten.

Ikväll: tvkväll!
tjingeling

give me


Jag har inte så mycket att säga förutom att jag får mitt liv tilbaka imorgon för några dagar och de firar vi med gymmet med häger. De gillas!
Svenskaprovet gick typ bra idag och imorgon väntar matteprov & Nkaprov...ni ser, jag skriver bara om skola, plugg och prov..min hjärna håller på falla i bitar!

Nu ska jag borsta tänderna och se vänner som man sett miljoner gånger men är alltid lika bra!

söndag


Fredag-
for till sebbe efter middagen och sov där!
Lördag- vaknade hos sebbe, for hem vid tre för att göra mig klar för mormor och morfar. Vi var bjudna på middag där(vi firade farsdag då ist) sen for jag till sebbe igen och då bakade vi amerikanska muffin. Jättegoda!
Söndag- vaknade återigen hos sebbe, for hem 13.30 för han skulle till sin farfar och farmor och jag skulle på match. Förlorade med uddamålet, 2-3..Kinamat till middag, helt okej alltså! Sen har jag pluggat lite svenska, känns helt okej de med!
Förövrigt: Sebbe...jag HATAR din väckarklocka!

gul & svart

ja, FLprovet får gå som de går! Samhällstentan har jag bara en fråga kvar av, och den frågan fattar jag ingenting av så jippe.
Ikväll är de DM-match på edda mot KAIF, GO SKELLEFTEÅ!!

Så jag ska nog inte säga nå mer..inget vettigt att säga.

Love life, quit life


så ser min säng ut nu

nu har jag läst över 49 sidor i fjällboken, och jag tror inte jag fattar mer om fjällvärden. Skrivit 1A4 i tentan och nu ska jag sätta mig med svenskan. Ska kanske kolla igenom matten också...

vill helst bara mysa med den här killen just nu!!!♥

Tummen upp

PluggpluggPluggpluggPluggpluggPluggpluggPluggpluggPluggpluggPluggpluggPluggpluggPlugg......så känner jag just nu. Har typ tusen skoljobb i veckan och nästa så de är bara att sätta näsan i boken och läsa då.

el mexicano


SPFL2a!!!!

Och då var typ lovet över?..de känns lite tragiskt men. Har ju ledigt tisdag-onsdag så de är ju en bonus iaf!
Kvällen igår blev lyckad! Såklart, de är ju SPFL2a. Sen fick jag en godnattssömn också med min b-friend. Han var dock lite svår att få liv i morse men till slut gick de iallafall!♥
Gomiddag med de idag med familjen +morsfars och farmor, trevligt med alla samlade.
Nu ska jag se oth sen sova och tagga om för en skoldag.

Halloweenfest


jag gillar mitt otroligt fina ansiktsuttryck på första bilden!

This is me tonight! Ballerina i högsta grad, eller jag försökte iallafall!
Jag tror aldrig jag har målat mina ögonbryn så här stora men cia sa ju "stora och välformade ögonbryn" så jag följer min bästa kompis råd! Jag tror kvällen kommer bli kanon! Och jag avslutar natten hos min älskade pojkvän

Juste, länsträningen gick bra idag, hur glad som helst!
Ha en bra kväälll!!

Plaza


jättegammal bild på juilia, cia och mig..

Dammtorkar i mitt rum- CHECK!
Damsuga-CHECK!
Skura-CHECK!

Så har min dag sett ut idag än så länge, bara städat..men ikväll ska jag till cia, får se vad vi hittar på!:) Tyvärr kan jag inte vara ute så länge...ska på länsträning i innebandy imorgon så...:D

Nu säger jag godnatt


de gillar vi!


Ikväll blir de ansiktsmask och se några avsnitt av one tree hill och gossip!

45 minuter senare

Det blev stan idag med mamma en tväris sådär. Hittade mina ljusrosa leggings som jag ska ha till våran halloweenklassfest. Jag hittade en jacka också men jag är inte säker om jag ska behålla den..hittade även lite smått och gott som ansiktsmasker och lite smink osv.

ska jag behålla den?

The messengers


Har just tryck i mig tomtegröt och nu är jag redo för träning!
Dagen har spenderas hemma hos sebbe och de har varit hur mysigt som helst! Jag tror jag inte har sovit så bra som jag gjorde inatt! Vaknade inte en enda gång under hela natten och de brukar jag alltid göra! Jag tror de beror på att jag hade världens bästa kille brevid mig♥ btw, vi såg the messengers igår, jättebra och läskig!
Om 20 minuter kommer Aj och hämtar upp mig!
tjingeling

hellre ett änglabarn

Igår tillbringade jag hela eftermiddagen med cia eftersom hon har kommit hem nu!:D Massa prat med god varm choklad och fika! yummie. Sen var de träning på kvällen, jag tror gud har andra planer för mig. Han vill helt enkelt inte att jag ska vara frisk! Jag har väl dålig karma eller nått..Vad jag menar är att jag har åkt på en förkylning nu...(Y)

Idag har jag varit ute och gått i 1½h och de var underbart, lite skavsår får man på köpet tyvärr.
Ikväll far jag till älsklingen och umgås med honom och spenderar natten där också!♥
Ska väl börja med middagen snart.

RSS 2.0